E-raamatukogu ELLU!

Tallinna Keskraamatukogu e-raamatukogu ELLU pakub raamatukogu lugejatele võimalust lugeda eesti ja välismaiste autorite teoseid.
Mida on vaja ELLU kasutamiseks?



  • E-teavikute laenamiseks ja lugemiseks peab olema Tallinna Keskraamatukogu lugeja ning olema tutvunud e-teavikute laenutamise korraga.
  • E-raamatute laenamiseks ja lugemiseks piisab internetiühendusega arvuti, tahvelarvuti või nutitelefoni olemasolust.
  • E-raamatute litsentsidel saab olla kuni viis üheaegset kasutajat. Kui raamatukogu on ostnud e-teavikule kaks litsentsi, siis saab samaaegselt seda e-raamatut laenata ja lugeda kuni kümme inimest. Lugeja saab e-teavikule tähtajalise juurdepääsu ja tagastustähtaja möödumisel kaob lugejal automaatselt e-raamatu lugemise võimalus. E-raamatut on võimalik tagastada ka enne tagastustähtpäeva.
  • ELLU kasutamistingimused leiate e-raamatukogu ELLU veebilehelt.
  • ELLUsse sisselogimiseks tuleb sisestada järgmised andmed: isikukood, Minu ESTERi salasõna (raamatukogu lugejaks registreerumisel antud salasõna; sama, mida kasutad Minu ESTERisse sisselogimisel)

Kõik ELLUs olevad raamatud on kajastatud ka e-kataloogis ESTER. Lihtsaim viis e-kataloogist ESTER e-raamatute leidmiseks on valida kataloogi osaks – TlnKR ELLU (e-raamatud).